Jedan ključ za rješenje tvog trenutnog problema

Tvoje trenutno stanje odraz je tvojih uvjerenja


Pomažem ti spoznati i otkloniti ograničavajuća uvjerenja koja te blokiraju na putu do ostvarenja života kakvog želiš. Nauči kako doći do podržavajućih uvjerenja i ostvariti željene rezultate trajno.

Koliko god pokušavaš riješiti trenutni problema sa (debljinom, financijama, odnosima, itd.) ne možeš jer:

 • Promjenama koje radiš ne dolaziš do željenih rezultata
 •  Misliš da ne možeš imati sve što želiš
 • Uvjerena si da se moraš jako namučiti kako bi došla do željenog rezultata
 • Osjećaš se kao da se vrtiš u krug
 • Osjećaš da je gotovo ne moguće imati to što si zamislio/la
 • Naizmjence osjećaš grižnju savjesti i krivnje, puštanja kočnica (dopuštanja sebi) pa opet zabrane
 •  Uspoređuješ se sa drugima – oni mogu ja ne mogu
 •  Vjeruješ da kada bi to ostvarila, bila bi sretana i tvoji problemi bi nestali

“Cilj nije ne nedokučiv, već uvjerenja nisu u skladu sa ciljem.” Iva Marković

Da bi riješila svoj trenutni problem i postigla željeni cilj, potrebno je osvijestiti uvjerenja koja te koče i poduzeti akcije koje do sada nisi:
• Osvijestiti koja uvjerenja trenutno imaš
• Koju sliku i mišljenje o sebi imaš?
• Što trenutno radiš iz uvjerenja koja te koče?
• Kako se osjećaš?
• Da li ti je dosta da se osjećaš loše?
• Odluka za promjenu
• Kako se želiš osjećati?
• Osvijesti novo uvjerenje koje dovodi do željenog rezultata i dobrog osjećaja
• Novo mišljenje i slika o sebi
• Ono što si mislila da je nemoguće postaje moguće

Često upisujemo programe potaknuti vjerom voditelja da mi možemo postići to za što smo upisali taj program. Ovdje Vas želim naučiti kako vjerovati u sebe i uzeti moć u svoje ruke. Kroz proces u programu naučiti ćete postići ono što ste mislili da je nemoguće. Za to ćete dobiti potrebne alate te naučiti kako ih primijeniti. Ovim naučenim procesom moći ćete riješiti bilo koji problem koji vam se nađe kao prepreka za postizanje onoga što želite.

“Daj čovjeku ribu-nahranit ćeš ga za dan, nauči ga pecati – nahranit ćeš ga za život.”


Pokušavla si na više načina doći do onoga što želiš te se pitaš je li za tebe to uopće moguće?
• Imati i/ili biti ono što želiš
• Vjerovati u sebe i sebi
• Postizati ono za što si mislila da je nemoguće
• Osjećati se dobro u svojoj koži
• Shvaćati i osjećati sebe
• Voljeti sebe
• Biti odlučna
• Biti siguran/na u sebe i imati puno samopouzdanja
• Biti promjena koju želiš vidjeti
• Živjeti svoju istinu i to što želiš
• Živjeti punim plućima
• Biti sebi važana i snažana

“Našu budućnost ne kroje naša prošla iskustva, već ono što mi izaberemo vjerovati da jesmo i da možemo.” Iva Marković

Na čemu radimo tijekom 2-mjesečnog programa YOR LIFE DESIGN?

 • Modul 1: Mindset
  Alati pomoću kojih osvještavaš trenutno stanje – što je zapravo problem za koji trebaš rješenje?
 • Modul 2: Trenutna slika o sebi
  Pomoću alata osvještavaš uvjerenja koja te koče.
 • Modul 3 : Odluka za promjenom
  Ključ koji otključava vrata kojima želiš proći. Vraćaš moć u svoje ruke i odlučuješ kako se želiš osjećati. Gledali smo puno neustrašivih superheroja koji su spašavali svijet, a ovdje ćeš naučiti biti svoj superheroj koji će spasiti svoj unutarnji svijet.
 • Modul 4: Nova slika o sebi
  Ti odlučuješ u što vjeruješ i što od sada ti jesi kao željeni rezultat ovoga procesa. To od sada živiš. Rezultat je u tvome umu postignut.

„Što Vaš um zamisli, to može i postići.“ Napoleon Hill

Kako je koncipiran program?


Edukativna platforma


Edukativna platforma na kojoj ćeš moći pristupiti svim video treninzima i snimkama poziva uživo.


PDF priručnik


Priručnik s puno primjera i vježbi

Mentorski grupni pozivi


1x Tjedno grupni mentorski Zoom pozivi na kojima radimo na tvojim konkretnim situacijama.


whats app grupa


WhatsApp grupa je tu da ti pruži podržavajuće i inspirativno okruženje.

TRAJANJE PROGRAMA : 15.07.-12.09.2023.
Usudi se vjerovati u sebe i napraviti taj prvi korak ka ovom programu nakon kojeg postižeš željene rezultate.

Cijena: 4.196 kn / 560 € *(-65% LJETNI POPUST/AKCIJA: OPUŠTENO LJETO)

LJETNA CIJENA: 1.470 kn / 196 €

*Za rane prijave do 24.06.2023. cijena iznosi 1.020 kn / 136 €

*Uplate se zaprimaju do 10.07.2023. kada je ujedno i zadnji dan za prijave
*Broj polaznika je ograničen na 15

*Dostava svih materijala vrši se po uplati

„Ako želite nešto što nikada niste imali, morate biti spremni učiniti nešto što nikada niste učinili.“ Thomas Jefferson

Svjedočanstva:

There is one beautifull gentle space, fluffy, warm & uplifting created by Iva. Go ahead, join, you will have fun, reveal some new insights & have opportunity to blossom into yourself.

Sonja Knezević

Jučerašnja radionica je bila fantastična, osvještavajuća sa puno spoznaja. Osjetila sam kod Ive autentičnost, kongruentnost, ljubav i toplinu kada je vodila radionicu.

Valerija Podgorelec

Hvala ti Iva. Nisam mogla vjerovati da je u tako kratkom vremenu moguće postići toliko puno.

Ivana Matić

Preporučam rad sa Ivom, jer mi je uistinu promijenio život. Moja percepcija nije ista i svijet doživljavam manje neprijateljskim. Počinjem se osjećati dobro u svojoj koži.

Marija Torbica

Vrlo moćno, snažno, učinkovito i wooow. Preporučam svima. Hvala Iva.

Valentina Belić

U radu sa Ivom sam promijenila određena uvjerenja te osvijestila puno toga čega nisam bila svjesna. Naučila sam da primjena nije jednostavna, ali vrijedi. Moj odnos prema samoj sebi je drugačiji. Više se ne tjeram raditi kada osjećam umor da bi se osjećala vrijedna. Počela sam biti brižnija i suosjećajnija prema sebi. Tako su se i drugi počeli ponašati prema meni. Predivno iskustvo. Rad sa Ivom je moja topla preporuka.

Željka Prizmić

U kratkom vremenu velika promijena. Jako puno mi znači. U radu sa Ivom sam se osjećala sigurno.

Vlatka Brestić

POLAZNICE PROGRAMA YOUR LIFE DESIGN:

Nakon programa YOUR LIFE DESIGN drugačije reagiram u raznim situacijama i to mi donosi mir i primjećujem lijepe promjene svuda oko sebe. Zaista na sebi imam promjer da kad promijenimo svoje unutrašnje stanje, mijenja se i sve oko nas, a to sam uspjela uz pomoć Ive i ostalih žena s programa.

Tea Milak

Ivin program je postigao transformaciju mojih negativnih obrazaca ponašanja i uvjerenja u pozitivne obrasce ponašanja i uvjerenja. Osvijestila sam uzroke svojih blokada,  obrazaca ponašanja i ograničavajućih uvjerenja te sam pomoću ovog programa skinula ogroman teret. Nadalje, slika o meni na kraju programa pretvorila se u pozitivnu mentalnu sliku o meni. Mogu reći da poslije ovog programa nisam više ista ja, nego nova ja. U kojem god području života imate izazov ili problem, Ivin program bih preporučila iz razloga što daje rezultat i novu vas nakon programa što znači da vaše poimanje sebe mijenja i sve što je ograničavajuće otpada. Iva je empatična, stručna, profesionalna, odgovorna i topla osoba koja razumije klijenta i sretne ga točno gdje jest. Od srca joj hvala.

Valerija Podgorelec

Program mi je donio da se osjećam sigurnije, jasnije i lakše. Program je za one koji žele riješiti problem u mom slučaju sa kilogramima i kojima su dosadili stari obrasci.

Jula Veiner

Draga Iva,

Na početku želim istaknuti tvoj topao i srdačan pristup klijentu. Pozitivna energija i potpuna posvećenost svakoj riječi koju klijent izgovara, smatram iznimno važnom karakteristikom tebe kao coacha.

Nadalje, pozorno pratiš svaki segment promjena koje se događaju kod klijenata i trudiš se postepeno doprijeti do srži problema koje ti iznosi pojedinačno svaka osoba u programu.

Zahvaljujući tvojoj podršci i postavljenim pitanjima, otkrila sam neka duboko skrivena uvjerenja koja sama ne bih spoznala.  Iako u startu programa nisam imala očekivanja, znajući da je to pogrešan pristup koji može dovesti do razočaranja, vodila sam se vlastitom intuicijom  te sam se prepustila procesu.  Osvijestila si mi neke moje podsvjesne programe kojih ću se nastojati osloboditi protekom narednog perioda i vjerujem u uspješne rezultate koji slijede, ne opterećujući se vremenskim limitom. Cijenim što nam šalješ ohrabrujuće tekstove tokom tjedna kako bi lakše prolazili kroz promjene.

Program preporučujem svakoj osobi koja je spremna raditi na sebi i sa sobom jer su tvoja pozitivna namjera i odluka da pomogneš klijentu motivirajući i ohrabrujući elementi koji garantiraju uspjeh. 

Oduševljava me jednostavnost i lakoća međusobne komunikacije. Hvala na energiji i trudu. 

Anonimno

Moja priča:

Od djevojčice koja je uvijek bila mršavija, sa cca 6 g.me baka na selu čuvala. Nakon tog čuvanja sam se vratila doma sa 2 broja većim konfekcijskim brojem. Zezanje djece u parku: “Bucka. Kako si se tako udebljala?” Ostavile su traga. Sa 8 g. sam počela trenirati tenis. Od 12g.sam pazila po malo što jedem. Sa 15 g,sam krenula u teretanu i vježbala 5-6 puta tjedno. Bila sam neprestano na dijetama. Imala sam uvjerenje da moram puno vježbati i biti na dijetama i ne jesti slatko, jer to deblja, ako želim imati dobru liniju. Za mene je bilo gotovo pa nemoguće imati vitko tijelo i u istovremeno jesti sve što voliš kada želim i koliko želim. Moj proces mučenja je trajao do 26-te godine. Počela sam osvještavati koje uvjerenje imam i koja još uz to, što si radim? Rekla sam dosta mi je više se ne želim tako osjećati u krugu grižnje savjesti i krivnje i zabranjivati si jesti što volim i u čemu uživam. Odlučila sam da ću od sada pa na dalje jesti što želim i kada želim i da me ne zanimaju tuđi komentari i da nemam više problema sa kilažom. Od tada uistinu nemam problem sa kilažom uživam u hrani i u slatkom. Jedna kolegica je prokomentirala: “Da ja jedem toliko slatkog kao ti imala bi 150kg.“ Rodila sam dvoje djece i dan danas uživam u hrani i slatkom i imam vitku liniju. Ovaj proces sam primijenila i u nekim drugim problemima kao rješenje i postizanje željenog rezultata bez mučenja i patnje. Program je koncentrat mojih 21.g.mučenja i mojih edukacija, terapija supervizija, pročitanih knjiga, uvida i spoznaja. Ja znam da djeluje.