“Što mi je pomoglo u radu s dragom Ivom i zašto preporuka? Upravo rasvijetljenje da nikako nije ružno imati pravo na apsolutno svoje osobne granice i svoje ja. Kad to postane dio tebe onda je moćnija svakodnevnica, jasniji cilj. Al najvažnije jači i svoji mi. Mislim da nema cijenu red i mir sa sobom. Prizemljenost, otvorenost i povjerenje i zaštita u samoga sebe.“

Petra P.

“Kao osoba nisam bio naklonjen novim iskustvima na podrucju rjesavanja stresa. Nakon prvog odrađenog sata ostao sam iznenađen pozitivnim pražnjenjem i osjecajem ugode. Svakom nevjernom tomi toplo preporucam da isproba.”

Luka

“Iva je promijenila moj pogled na većinu stvari koje sam smatrala normalnima, a u stvari to nisu bile. Tu prvenstveno mislim na postavljanje sebe na prvo mjestu, bez grižnje savjesti i davanja nepotrebnih opravdanja svima ako nešto ne želim. Naučila sam da se moje “NE” čuje i ono još važnije – da se prihvaća, a ne da se uvijek doživljava kao “MOŽDA”. Jer na kraju dana znam da ja ne trebam baš ništa jer sam autentična baš takva kakva jesam! Hvala Iva za “otvaranje oči.”

Sanja

“Rad s Ivom bih preporučila svima iz više razloga, prvo zato što mogu to napraviti u miru vlastitog doma, drugo jer mogu postaviti pitanja i ispravno napraviti sve vježbe, treće jer nije potreban razgovor niti prethodno znanje,  a najviše jer je otpuštanje stresa uistinu osjetno odmah.”

Nika

“Uz vodstvo trenerice Ive brzo sam prihvatila da tijelo ima svoje reakcije i da je svaka prirodna, a pošto sam dobila i jasno objašnjenje svake pojedine vježbe nije me iznenadio intenzitet drhtanja i osjetila sam da se mogu prepustiti. Najbitnije, uz vodstvo sam uspijela zadržati misli ‘tu i sada’ što vjerujem da doprinosi pozitivnom rezultatu, i uz par intervencija osjetila sam nove senzacije u dijelovima tijela gdje je trenerica primjetila blokadu.”

Doris

“Vrijeme s Ivom je bilo fantasticno! U pocetku, naravno, nisam znao sto ocekivati niti kako bi mi seanse pomogle u rijesavanju stresa i tjeskoba. Kroz ovo putovanje, shvatio sam da se mogu osloniti na nju poput pravog prijatelja punog strpljenja, razumijevanja i iskustva kako navigarati kroz zivotne situacije. Napravila je ugodnu, toplu i dobrodoslu atmosferu, i to sve u virtualnom kontekstu, koja je sluzila kao pozadina gdje mogu potpuno biti svoj, bez krivnje, u sluzbi postizanja glavnog cilja oslobadanje starih obrazaca koji su stajali na putu osobnog razvoja. Hvala ti na strpljenju, savjetima i ogromnoj potpori!”

Elvin

“Atmosfera koju stvara Iva je veoma ugodna i opuštena, Iva je ljubazna i susretljiva, a pristup njenom metodom je jako kvalitetan pri rješavanju problema i strahova.“

Moran S.

“Znate onaj osjećaj kada nakon par godina čitanja i vježbanja sa željom da postanete bolja osoba, opet reagirate na isti način, iznova se ulovite na starom obrascu ponašanja, osobito kada su u pitanju nama bliske osobe. Već sam koristio tretmane samostalno, vježbao Qigong, hranio se zdravo, boravio u prirodi, no opet bi mi netko u trenu uzeo energiju. Spletom okolnosti bila mi je ponuđena tjelesna terapija, sadašnji rad sa Ivom, iskoristio sam ponudu, prihvatio izazov upoznavanja sebe samoga. U početku sam bio u sramu, krivnji, nestrpljivo htio rezultate, možda na rubu odustajanja, zahvaljujući Ivi, njezinom radu, energiji, nisam odustao. Za koju godinu moje drame kontrole počele su se otapati, autopilot reakcije bile su rjeđe, nisam mogao vjerovati, počeo sam se vraćati sebi.
I onaj opjevani stih tijelo pamti, kroz rad sa Ivom mi daje odgovore na moja pitanja, kako reprogramirati sebe kroz memoriju tijela.
Dan danas veselim se Ivi i preporučujem svima.
Hvala Ti draga Iva.”

Ivan

“Baveci se analizom snova, meditacijom, holotropskim disanjem, i opcentio s velikim interesom u psihlogiju, iskustvo s Ivom u Neuroobjektivnom osvjestavanju pomoglo mi je u otkirvanju blokadi u tijelu, obrascima razmisljanja i reporogramiranju vjerovanja koji su naslijedeni od roditelja, a zapravo su nesvjesni. Iva u mom iskustvu radi izvanredan posao s velikim entuzijazmom i zeljom da se zivi slobodno i odgovorno prema sebi.”

Domagoj.

“Kako bih ja opisala svoj doživljaj Ive i njezinog rada. Nježno propuštanje nečega što je vristalo da izađe van, osjetila sam propuštanje uz potpuno povjerenje u svoje tijelo, da zna na koji način će se osloboditi nečega što zgrčeno stoji u meni. Predivno, nježno i oslobađajuće, Ivina terapija definitivno postaje moja redovita praksa. Hvala ti Iva na predivnom vodstvu i ulivenom povjerenju u proces.“

Mirela H.

“U početku moram odmah reći da imaš vrlo ugodan i smiren glas dok nas vodiš, baš opuštajući..a što se tiče same terapije u početku sam mislila da je to “jednostavan” trening, ali onda sam osjetila kako mi tijelo otpušta stres na svoj poseban način kroz mogu reći neku, meni, vrstu masaže koja mi je jako ugodna i nije uvijek ista odnosno “jednostavna”,  nakon koje se osjećam opušteno, nekako manje zabrinuto, smireno i to sve mi daje snage da mogu funkcionirati u svakodnevnom životu. Hvala ti Iva na tim trenucima.”

Gordana Bonić

“Kao zaposlenoj majci dvoje male djece, stres mi nije nepoznat pojam. Iva i njen rad mi pomažu otpustiti stres i što više se opustiti.”

Danijela Gluscic